Ade ke due bulan 8 tapi dh ada tanda ii dh

19 Balas

due date 13/8. sy kena false contraction yg kerap masa 33w. masa hari check up kat kk dr. amik sampel keputihan dan check bukaan skli ada bukaan 2cm. terus kne gi hospital warded. kne la cucuk ubat untuk kurangkan contraction dan ubat untuk kuatkan paru2 baby. tido 1mlm je kat hospital, alhamdulillah skrg masih bertahan. mintak smpai 36w ke atas la baru baby keluar.

11mo ago

yeah.. hi5

sy due 2/8 ... xtau la tanda ke apa. bby aktif Sgt pastu asyik mngeras.ni kndungn ke 3. yg sblm2 ni xde pulak rs mcm ni.. HR Tu sakit perut.nk membuang je.smpai 5kali masuk toilet.ingtkn nk besalin dh mlm tu 😅

Sy due 13/8. Blum ade tanda ape2. Just perut slalu rasa tegang n keras. Hahaha. Baby pun makin aktif, gerak2 smpai terkejut2 sy. Smoga semua urusan kita semua dpermudahkan. Aaminn InsyaALLAH

due 12.08 tp kena bersalin pada 3.8 nanti .. tanda belum ada cuma kerap sakit pinggang, bby aktif alhamdulillah.. celah kangkang pulak sakit yg gila² smpai nak pakai spender pun susah 😅

11mo ago

sakit celah kangkng dgn sakit kt ari ari bende yg sama ke berbeza eh , rasa macam berbeza kan

Due date sye 5/8 perut asyik mengeras sakit pinggang , baby aktif je mcm biasa n 2 hari dah start cirit birit . Tnda2 tkde lagi semoga dipermudahkn urusan mommy2 semua 🤲🏻🫶🏻

Sy due 20/8 … baby aktif Alhamdulilah… sakit sendi celah2 peha nk jln pun susah Perut Mengeras lps mkn n klu Kita aktif .. Semoga dipermudahkan urusan Aminnn

Sy due 10/08, tp brapa hari lalu false contraction. Sakit mencucuk kt pingang skli tunggu beberapa jam tu hilang sndiri .. hopefully smuanya dpermudhakn aminn

11mo ago

Sye pon same ,semoga di permudahkan urusan bersalin nnti🤲🏻

sy 22/8 kenapa kadang Baby aktif pastu sampai menyucuk kat pusat dah bahagian bawah ye adakah ia nya tanda atau palsu

sy 36w..td keluar lendir byk jgk..nk kata keputihan, xpernah plak byk mcm tu...xtau la tanda ke apa 🤔

due saya 26/8 . semoga urusan kita semua dipermudahkan selamat bersalin aamin

11mo ago

Hampir.. Due sye 27/8.. Semoga dipermudahkn segala urusan dan selamat bersalin utk kita semua.. Aamiin YRA 🤲🏻.. InsyaAllah