Sy nk tnya dlam ni spe mengandung dah 6 minggu tpi still mcm tk mual perut tk rasa mcm mengandung...

😊😊😊😊😊😊😊😊😊#ingintahu

19 Balas

saye 4oregnancy xde alhan ✨ Welcome to the Group baby 2024 ✨ Group ni saye baru buat harini ahli memang tak ramai , boleh stay dlu dan same² share link untuk memeriahkn lagi group 😍 Group ini bertujuan mngumpulkan ibu² yang duedate 2024 bagi mengongsi kisah pregnancy masing2 dan saling membantu ibu² yang lain https://chat.whatsapp.com/LW1PSZkVvYUG86wBzsuFRU

sy 6w jugak.. da scan dan nampak jantung baby gerak2.. cuma trauma sebab 2 kali gugur sebelum ni.. loya x teruk sangat..sesekali dtg waktu pagi, tengahari sampai petang tu mmg rasa loya..cuma x berapa kerap kencing.. breast pon x berapa sakit sangat..

Sama lah saya. First time pregnant jugak. Masih tk mual . Haritu ada check kt klinik swasta tapi masih tk nampak kantung. Kadang kadang rasa macam tk pregnant pun ada 🤭 semoga urusan kita semua dipermudahkan

Isnin ni saya masuk 7w. Majoriti kawan kawan kata 7w keatas baru kita start rasa rasa yang tak selesa. Sekarang enjoy dulu rasa normal. Nanti kita enjoy rasa pregnant pulak 🥰✨

alhamdulillah sy pun mcm tu.. xda alahan muntah cuma pdi rasa mual je muntah tak.. asal petang baru rasa sakit kepala. pembawaan badan rasa malas manjang 😂

sy pn belum ade alahan, cuma kerap kencing je hehe.. alang2 nak tanya kawan2 yg dlm 6week, bila sesuai pergi klinik utk confirmkan pregnancy ya?

12mo ago

alhamdulillah.. happy utk awk.. semoga kita semua dipermudahkan urusan & semuanya ok hingga selamat melahirkan nanti.. sama² kita doakan utk semua ya 🥹😍

saya ni baru lagi,tapi setiap pagi n lepas asar perut start pedih n rasa mcm nk isi..tekak rasa kembang mcm masuk angin..ada ke yg macam saya?

Sayalaa tu lgsg takdak alah apa2 . Alhmdulillah Allah permudahkan kan .. cuma stiap petang lepas ashar ja start pening kepala 😇

Saya pon setakatni tiada alahan xde mabuk..sampai family tanya “tak mabuk lagi ke?” Harap sampai due date nanti dipermudahkan

huu seronoknya sis. sy time 4w tu mcm ok lg ni dh masuk 5w1d dah start lepas mkn je rasa nk muntah dgn sakit perut cramp lg.