Kenapa saya sudah lima bulan tapi perut masih kecil

Kenapa saya sudah lima bulan tapi perut masih kecilGIF
17 Balas

sy dh nk msuk 8bln pn baby bump malu2 je..smpai sy sendiri rsau plk tkut baby kecik..😅 dah la berat pn malu2 je nak naik ni

sama je sis. ada baby bump tu tapi macam bloated je. kalau pregnant kali pertama memang normal perut kecil.

Sama sis. saya pun. Pelik juga kadang tp as long kita and baby sihat alhamdulilah 😍

Sy second baby pun perut Kechik juga sm mcm first ... dh masuk 8bln lebih..

asalkan baby kt dlm tu sihat, normal je sis..sy dua2 ank perut kecik..

Sbb first pregnancy mungkin

Haha adoi