38 week ni boleh minum teh tak , teringin nak minum😅

4 Balas

sy xleh mnum teh mse 38w.. lps mnum tibe2 rse angin n nk muntah2 😅 sempat la mnum teh ais 🤭ujung2 ni klo teringin bedal je, lps ni kne pantang hehe

1y ago

heheh .. suami larang minum teh disebab kan teringin dia kasih bagi minum 1 kali seja

sy dri awal pregnant minum teh sis😅😅... kopi je tak..

1y ago

yaa .. dari awal minum teh dada sakit sis tu tak minum teh ni time tunggu hari rasa tekak mau minum teh jak

klau hb ok minum jah tak ada masalah sis

1y ago

makan sikit-sikit ok lah mcam sya jgak kuat mkan dah akhir2x nieh makin kuat plak makan 😂

Boleh je