Nak tanya 28 weeks dah boleh minum air kelapa ke. Dah lama saya tahan minum air kegemaran

15 Balas

sy 25w...bru smlm minum ..tkt2 jgk....alhamdulillah ok mcm xde ape....so pasnie blh mnum lg🤣

1y ago

teringin lme dh tp tkt pny psl than...🤣mnum ngn rase bersalh...nasib xde ape ..kira selamt la to

Hairan aku.. Kenapa tunggu sampai week 28 ni? Aku dah start minum first semester dah.

1y ago

hehehe terima kasih

dari first trimester pun boleh sis. saya minum dari awal sampai bersalin

1y ago

terima kasih sis

Tak pasti tapi ada org kata 7bln ke atas dah boleh amalkan minum

sy hari2 minum air kelapa