salam nk tanya mommy kat sini . kos utk scan jantina brapenye sllunya ☺️ tq

3 Balas

snobee tu, murah cek jantina saja 18 je hari tu, tapi jantina saja bukan details ye, tapi scan detail dia pun murah jugak, sis try masuk website pstu cri tempat pling dkt dgn sis.

Murah je around 20rm boleh dpt. tp hanya betul2 scan utk cek jantina lah, bukan detail scan ke apa ke

ad tmpt y rm65.ad y rm40.klu 2 d la.snang, kol je klinik tu sblum dtg.