Assalamualaikum saya nak tanya normal ka klau kerap sakit kepala lpastu muntah 🥹 baru 8 minggu

6 Balas

sy sakit kepala dr week 7 smpai week 16...pantang perut lapar, mesti nk muntah..skrg dh 18 minggu alhamdulillah bln pose nie pon boleh berpuasa dgn baik

waalaikummussalam... normal tu, sy pun macam tu juga dulu.. bersabar taw.. nnti makin lama makin ok la.. awl2 je mcm tu

Sama lah kita, hari2 sakit kepala, especially bila perut masuk angin, lps tu mula lah rasa loya, pening semua ada.

1y ago

Yer betul 😂 kdg2 badan tu rasa sihat je, kdg2 rasa lemau mcm nak pitam pun ada, aduhaii bertabahlah kita mommies 🥰

sy pon mcmto , loya muntah ii sakit kepale . semue ad skrg 11w5d

1y ago

Tula kan kekdg rasa nak pengsan skit kpla loya smua ad 😌

normal. ada tanya nurse kk, dia ckp perubahan hormone.

1y ago

Bertbah ja larh buat kita smua yg bkal menjdi ibu ney 😌

wsalam normal ,alahan tuh

1y ago

faham, saya dulu pun mcm tuh. tapi tgok ramai cmtuh tau da la. apa pun minta alahan tak lama da. seksa juga nak hadap tuh.