Pregnant 9weeks perut kecik mmng ke?

2 Balas

9w tu bby besar longan je lagii. nak nmpk mcm mana nyaa. sabar la. nnti msuk 6 to 9month nmpkla. dkt dlm apps ni ade je tulis bby awk besar mana sama mcm mana. boleh je refer situ. bby tu take time utk membesar la. kalau dh 9w tu awk nk perut besar2 mcm 9bulan, 9bulan nnti rupa mcm mana pulakk. mau patah pinggang nak bwk nnti. dlm sains dulu pon ade belajar kan dari fetus ke embryo tu bpe lame mse diambil and bpe besar size die. sabar yerr.

9 weeks mmg x nmpk. Besar ke tk perut brgntung pd lemak perut. Sy 5w mse tu dr ckp perut bsar, sy ckp dkt dr lmak n x membuang beberapa hari. Bila scan smua normal

2y ago

Dlm bdn mnusia mmg ad lemak. Klau xde lemak cm mne body nk regulate heat. Bkn lmak tepu. Any kind of healthy fats. 🤦🏻‍♀️kindly google for what I meant.