Bahaya atau tidak makan nanas ketika kandungan usia 26 minggu??

3 Balas

Org kata bahaya tp hritu sy termkn msa 16w x silap sbb x sedar lngsung msa mkn tu. Nampak dr jauh sedapnya trus sambar n mkn tgl lg ckit bru perasan ckp kat husband lah knp g mkn nanas pulak ni haha. Nsib smpai skrng xde efek pape okay jer. Mgkin atas bdn msing2 jer. Now sy dh 24w.

Takde masalah sis. Setakat buat rasa rasa. Jangan makan banyak tu je x okay. Mmg dia ada ingredients yg agak bahayakan baby but if ambil dalam kuantiti banyak mcm sekali makan 7 biji, haa gitu.

Takdelah sis. Nanas banyak nutrisi. Boleh je makan