Hye ibu2,fie nk tny,bby 20w blum rse dy grak ke? Fie dh 20w tp xrse lg dy grak☺ excted sgt nk rse

1 Balas

Sepatutnya dah boleh rasa. Cuba sis baring mengiring.. Kenkadang Baby rasa terhimpit dia akn kick2 manja 😊

1y ago

Mcm sy masa 13w dah rasa.. Sepatutnya 20w ke atas baby makin aktif utk gerak2/kick. Ataupun sis cuba buka surah2 ibu mengandung hp pastu HP tu letak kat perut.. Time2 ni baby dh peka dgn bunyi2an.. In Sha Allah semoga baby sis & sy sendiri membesar dgn sihat sehingga saat nak bersalin ye 😊