slagi tak bleeding kandungan okay kan?sbb kwn baru cek dnyutn baby xde tp dia xsakit xda drh

1 Balas

Pergi hospital terus, dah pergi belum? Takut silent miscarriage

2y ago

bleeding byk sbb mami, kalau xde heart beat, akan bleeding bila janin dah keluar .. mula2 keluar coklat, mcm kita period .. then baru janin keluar, follow by bleeding .. tak semua gugur ada darah .. mcm keguguran saya tu di panggil "Miss miscarriage", janin gugur sbb pesenyawaan tak jadi ..