Ibu2 yg kandungan 11 week dh cri brg bby atau blum ye ?

9 Balas

Sy 11week dah. Tapi tak bali pape lagi. Nak tgu 5.6bulan nanti baru pergi cari. Sbb nk tau jantinanya sekali senang terus cari barang baby 😍 lagi pun mak saye tak kasi langsung beli barang baby masa awal2 pregnant ni😅

Best kan.. Sy dulu cmtu juga 12 weeks(3 bulan pregnancy) cari barang kat shopee ape smua.. 20 weeks baby gugur.. Lahir dgn sempurna my baby boy.. Baby syurga.. AlFatihah.. Jadi barang² tu smua simpan je buat kenangan

2y ago

Maaf ye. Sedih jugak. Tapi kalau boleh jgn post benda mcm ni. Ada ramai bakal ibu yang travel dalam group ini. Tolong dipertimbangkan

hahahha saya rilek je sis 10 week.. yg tak rilek suami.. hari2 order shopee ler tiktok ler.. hari2 gak barang sampai.. bingit rasa tghari nk lena jap dengar org dtg ptg pon sama.. adoiii..

Saya pun dah 11 weeks. Tapi belum rasa nak beli lagi. Cuma dah kumpul duit n simpan siap2 dalam cart nak beli apa. Rasa 6 ke 7 bulan baru start beli yg harga mahal2 dulu baru cari baju dsb. Hehe

2y ago

sme laa sis..mak sye da pesan awal2 jgn beli lagi brang baby...tunggu besar lagi baru beli ...

belum lagi... 😅 awal sngt tu, kdg ibu ii ni akan beli time dh dpt tahu jantina baby 20 week ke atas, tpi terpulang klau nk beli awal... hak masing ii.. tiada paksaan org larangan

pengalaman sya puan..usia kandungan 8 bulan sya baru beli barang bby masa ank sulong..sbb sya ikut saranan ibu dan mama sya..dy org ckp jgn beli awai2 lagi..

2y ago

betoiii🤣🤣🤣🤣

belum lagi... awai bebenor.. saya dah masuk 3rd nak baru beli.. 🤣🤣🤣 nak tunggu after scan gender..

Awal lagi ni,.huhu…beli lps dpt tau gender baby…lg best time tu😊

awal sgt nak cari. tapi ikut la, hak masing2x.