boleh share tips nak naik kan berat baby, usia kandungan sy dah masuk 36w tpi berat baby masi 2.2kg

11 Balas

jangan risau sis .saya masa 36w scan baby 2.2kg shj. tapi masa tu Mmg saya sendiri yang jaga makan Sbb saya gdm 😅 tapi tiba2 rasa risau plak dah Lg brp week ja nk bersalin baby kecil .dah hujung2 tu la saya bedal ja makan apa Pon 🤣 bersalin alhamdulillah baby 2.9kg. tapi kadang sis berat masa scan tu x betul sgt Pon