Iam preggy 6 w..ada brown spotting. Dr bag injection, dupaston but no heartbeat ada ke kes mcm saya

3 Balas

saya pulak scan sepatutnya dah 7 week lebih tapi janin membesar tak normal pastu heartbeat tak ada doc suruh dtg lagi minggu depan. harap tak ada apa-apa. banyakkan berdoa je sis

Sy pun ada spotting tp pinkish2, setitik je. Nurse kata penempelan, gi scan dh nmpk janin kecik je tp heartbeat blum boleh dgar. Dpat ubat kuatkan rahim

6w selalunya cuma kantung. takpe tggu je after 2 or 3w untuk scan semula 🤗 8w ke atas selalunya dah ada heartbeat