sya las period 15/7.ikutkan aps usia kandungan 7week.kalau scan sma ke usia kandungan???

3 Balas

Ikut juga sis. Mcm saya, pegi scan 8 weeks, tapi scan baru 7 weeks. Kkdg sbb period yang teratur :)

2y ago

Kannn. InshaAllah semua baik2 je.

sya kalau ikut aps 6w..last dtg period 19/7..test pregnant dr 31,1,&2hb 9 semua ngtif pulak

kdng ndk sama tu sis...? mcm Sya ikutkan aps ni 7week sekali scan bru 4week

2y ago

sama sis saya masa 7w scan bru 4w kne repeat scan bola kndungan dh 8w dan 11 week..mybe sbb inreggular period kot