Ada tak due nya d sini bulan oct??

52 Balas

adaa, due 5/10. Tapi haritu dah admit sbb kontraksi. baby dah 2.5kg. Cucuk 2 dexa. sakitttt sikit 🥲🥲

awak post ni dalam birthclub Oktober, jadi memang due bulan oktober la semua kt sini.. 😅

2y ago

ya😊😊

saya 22 oct.. tapi kena serah diri awal dua minggu. 😆 doakan baby saya senang keluar aminn

2y ago

aminn aminn ya rabb 🥰

18/10..tp dok nmpk mcm x smpai bulan 10 ja beranak sbb ad case...mudahan2 smuanya dipermudahkan

sy 20/10 tp rsenya mcm tk smpai due date dh beranak 🤣 sbb hritu dh complete dexa 2dose

due 26/10..tpi dah kne admit skrng maybe czer ari isnin 5/9 (twins mcda) bby keci sorg

10/10 .. tapi tadi check bukaan dah ada bukaan kecil yg blm sampai 1cm 🥲

2y ago

saya 18/10 due😇💕 smoga kita smue dpermudahkn brsalin amiinn💕

17/10. semoga dipermudahkan segala urusan ibu2 yg bakal melahirkan baby. 🤰🤲

2y ago

ehh sma dgn sya.. 17/10

24/10. Gdm juga, C sect tapi belum set date lagi. Nervousnya huhu

Da masok pon group october october la semuanya mommy 😂