Hii.. Siapa kt sini prnah chemical pregnancy

5 Balas

2 laaa...bila waktu elok nk buat upt..Saya baru habis period..pg tdi test naik 2 line Tapi Samar..

sye pnh.. buAt upt digital pregnant 1-2 .. lps beberapa hari turun drh period

Saya pn...2 minggu berturut upt positif..lpas 2 datang period...kcewa sgt

2y ago

Saya pernah jdik first..mcm awak..leps 2 datang period...kecewa jgak..hrap kedua nie x jdik mcm nie lg..

hi mommy. sorry tapi saya tak pernah alami chemical pregnancy.

saya puan.

2y ago

sy first doc ckp chemical prengancy tp darah kua lbih 7hari n check disahkan ggur 5mggu..