Boleh ke ibu 🤰ambik vaksin ??

7 Balas

masa dapat tarikh appointment vaksin tu saya dah 38minggu. tanya pada doc di kk katanya kalau boleh hold dulu sebab tunggu hari je ni nak bersalin. tapi bila check up di o&g doc kata kenapa awak tak pergi/cancel. patutnya ambik saja sebelum masuk hospital sebab sekarang ni bahaya 😅

baru dapat 1st dose pfizer semalam .. sangat digalakkan kepada pregnant mother . golongan berisiko tinggi

Boleh jer...tpi 14weeks - 33weeks sahaja.....sy dh complete 2 dose Pfizer 👍

Boleh tapi 14-33 weeks shj.. Sy dh completed 2 dose sinovac

boleh 14 minggu ke 33 minggu.. saya dah complete 2 dose pfizer..

3y ago

maksud sya ada demam atau apa apa x.. sya dh ambil first dose p fizer

Boleh sis amat digalakkan make sure prgnant dh lepas 14w

bolehhhhh