Hi Mommies. sy dah 14w dan pagi nie ada kesan mcm nie kat panties. perlu ke sy ke KK? @ ini normal?

4 Balas

tak normal. .pernah lalui masa kndungan nak masuk 12week. .first mcm ne. .lama2 kluar drh ketul². . .akhirnya keguguran🥲msa tu mngndung kali kedua. . .

Pergi klinik sis jumpa nurse yang incase sis , nanti dia akan rujuk doc mb akan ambil sample ini .

Tak normal. Sila pergi

pergi klinik sis