Saya 9 weeks, waktu malam saya kerap rasa letih, semacam tak ada tenaga. Normal ke tu?

4 Balas

Normal.Kalau saya pulak,time duduk tak boleh lama,pinggang dan belakang sakit.Saya lebih pada berbaring.Saya pun dah 9 week 2 day.Semoga kandungan kita semua dalam keadaan sihat jer yer mommy

10mo ago

Aamiin awk.

normal awak. badan baru nk adapt bg ruang ade orang baru awak nk bawak nnt. penat rehat je taw. jgn paksa2 sbb awal2 ni mmg kena jaga sgt2

10mo ago

skrg jaga dulu mkn folic acid. balik kerja if x larat masak beli je. kopi n manis2 dah boleh stop dulu, minum weekend je. bykkn minum air. nnt kot dh start alahan pastikan still alas perut wpun sekdar sekeping biskut n sesuap nasi sehari. air still kena minum byk sbb klau dehydrated nnt kena masuk wad masuk air pulak lg xnk haaa.

sama mcm sy la sis, asl mlm je letih lain mcm. normal kot hihi

Saya siang malam rasa letih tak larat, rsa mcm nk tidur ja