Berat baby 2.09kg .Adakah itu kecil ?Sbab 25hb ini sya trpaksa msuk wad bersalin dan dipaksa brsalin

2 Balas

klau ikutkan kecik sikit rasanya tu. sbb minimum 2.5 kg x silap. tapi takpe asalkan baby n mummy selamat alhamdulillah. sempat lg nk tambah berat lg sikit tu. aritu pun kt app ni ade yg bersalin awal berat baby dia 2.2 kg sbb air ketuban dh pecah.

2y ago

sebab tidak pernah bersalin paksa . rasa takut sikit , tpi macam mana nak tmbah berat baby , sebab berat sya 50kg , tapi baby kecik

Berapa week tu sis?

2y ago

agak kecil tu sis.. tp sis jgn rsau.. InsyaaAllah bby sihat2 je nanti..