Ada ke bumil mnum ubat batuk ni klau batuk? . Bli kat farmasi

4 Balas

hi mama,, since saya keje farmasi,,adalah lebih selamat utk sy dispensed ubat yg mengandungi *Guaifenesin* utk ibu mengandung..*Diphenhydramine* x berapa digalakkan walaupun ada yg kata boleh at least bukan dlm trimester ketiga..batuk mama batuk kering ke berkahak? Jika berkahak,,kahak tu dah teruk sgt ke atau cm mna?

2y ago

sya 14w

utk ibu hamil yg batuk berkahak,boleh minum ubat batuk cap kaki tiga @ breacol @ woods peppermint cough syrup

Maaf nk tnya.klau untuk budak 2thun 11bulan boleh mkn xubat ni?.

*IVY LEAVES EXTRACT SYRUP* selamat utk ibu hamil 😊