Hello kalau kita prengt 5weeks. Ada ekfek x. Klo kita mkn ubtt untuk turun drh?? ##ingintahu #please

6 Balas

Pertanyaan awak membuat ibu2 lain marah..nak2 yg ttc nie..punya susah nk dpt anak,yg senang dpt ank nk gugurkan..kalau awk gugurkan percayalah 1 hari kalau awk benar2 nak anak,xdapat2 menyesal xsudah sampai mati..kalau awk xsedia nk ada anak,xperlu gugurkan..lahirkan dgn selamat dan buat anak tu jd anak angkat org lain..anak tu xbsalah..yg bsalah awk,dah sedap2 xnak btanggungjawab...

kita tunggu hampir setahun lebih nak dapatkan anak 🥹 macam2 usaha buat , ikhtiar sana sini . awk senang2 Tuhan bagi dapat rezeki anak nak makan ubat turun darah pulak 🥲

ramai yang menanti zuriat, tapi yang dah ada rezeki, nak buang pula🥹

7mo ago

mybe dia belum nikah but terlanjur tu dia nak buang anak tu orang lain bertahun tunggu rezeki nak anak dia senang senang nak buang anak tu apa lah salah budak tu

ada efect awk, knp awak nk mkn ubat turun darah? doktr bg ke?

7mo ago

Aku yg dok tggu anak,baby,zuriat ni punya tggu makan Hari,makan jam,makan tahun..Kau yg dah pregnant suka² je nak gugurkan kandungan...🙄

Sebaiknya ke klinik dan dapatkan konsultasi

boleh akibatkan birth defect.

7mo ago

ambil ubat turun darah waktu early pregnancy tak jamin akan buat awak keguguran. tinggi kemungkinan akan ganggu perkembangan janin, jadi nanti baby lahir akan ada kecacatan.