Hi semua.Nk tanya,suntikan perancang(depo)period kuar nya Mmg ckit² ke.Sy kali p'tama cucuk.

2 Balas

Ikut badan sis, kadang tak keluar langsung,kadang keluar banyak, kadang keluar sikit2. Saya mula cucuk,bulan pertama tu datang macam biasa, bulan ke dua ke tiga tak datang. Lepas tu cucuk lepas 3 bulan tu, datang selang seminggu pulak, bulan pertama dan ke dua tu. ni bulan ketiga tak datang langsung, minggu depan nak cucuk dah. Kadang macam tak nak guna depo, hehe, period mcm ni, lepas tu saya rasa lepas cucuk kaki sakit sangat, 😅. Nak pakai implant risau tak sesuai pulak, tak pasal kena buang balik

4mo ago

sy pula sakit pinggang..ntah sbab x sesuai ke jadi mcm ni?

sya pn mcm tu msa kli prtama ccuk depo kluar sikit² je..bulan ni x dtang period pla.. bulan lepas period pnjng smpai 15 hari

4mo ago

sy dah 2mnggu lbh..selang sehari kuar ckit²..kadang jadi stress klu period begini