Normal ke sakit2 bahagian punggung semasa nak berdiri, duduk or berjalan? Kandungan baru 17weeks

5 Balas

sye tgh alami.... dr 12week lg sakit tu... masuk 14week still rsa tp kurang dh sikit sakit tu... nk bangun berdiri, nk tukar posisi baring kiri kanan tu still rasa... skrg 17w5d... 😅

Saya sedang alami skrg ni lagi kalau duduk lama sgt masa bgun tu mmg berdenyut2 punggung. Nk kena jalan2 kejap baru dia okay balik.

normal sja .. sbb bayi kta makin membesar.. rjin jak gerak² kan bdn klau x dia makin skit.. klau kita diam ja dia mkin skit..

sy pun mcm tu..sy 17w5d...mgkin sbb rahim makin mgembng n baby mmbesar

Normal sis...sy pernah alami bnda yg sama sis...