Hi nk tnye sy prgnt nk msuk 13 weeks . Normal ke ad kluar spotting bbrpa hri .tp sikit je

2 Balas

gi emergency awak... sy 8w haritu trus gi emergency alhamdulillah baby okay skrg dh 13w dr bg duphaston makan smpai 16w... jgn tangguh2 sbb ada sjarah mc kan... sy sbb ada sejarah mc awal tahun tu trus gi emergency takut tangguh2

10mo ago

alhamdulillah bed rest tau awk... moga ada rezeki kita lahirkan baby dgn selamat tahun depan

Spotting wrna apa? Better check klinik ..kdg2 spotting ade yg xnormal

10mo ago

mula nya wrna drh merah ni lama smkin sdikit n wrna nya mcm coklat2 .tula sbb dri ari sbtu ad spotting mmg cdg nya ke klink utk scan.sbb risau ada sjrh ggur dulu.trma ksh jwb soalan yee