BABY 5 BULAN KUAT MERENGEK. Hi mummy nak tanya uolls ada tak pengalaman baby merengek malam

1 Balas

malam saja merengek ka sis? mungkin ada sesuatu yang dia mau sampaikan la tu. Maybe dia tidak selesa. sis cuba check pampers ka, perut kembung maybe.. sebab dia belum boleh bercakap so maybe dia merengek nak kan sesuatu. Anak saya pun 5 bulan selalu sebelum tidur dia merengek tapi lama lama dia akan stop dan tidur sendiri sudah.

8mo ago

Btul sis mlm je dia bunyi..macm dia menyanyi sendiri pastu br tdo.