Boleh ka saya nak buka buku pink di usia kandungan 7bulan . Disebab kan saya ada masalah pribadi

1 Balas

boleh. better late than never

7mo ago

Buka di swasta boleh cuma mahal tp takkan dipersoal lelebih oleh nurse/doctor knp lewat buka. Cuma kena tengok juga tak semua swasta terima sebab kandungan dah 7 bulan. Kalau buka di swasta, takda masalah nk bersalin gov hanya tunjuk buku pink swasta. Sis ada masalah peribadi apa ya? Belum nikah ke? Kalau belum nikah bersalin di gov wajib ada waris sewaktu discharge