Normal ke kalau ttiba breast hilang rasa sakit ? Ikutkan saya baru 3w6d . Tkde alahan langsung.

3 Balas

akk ank first n 2 mabuk dan alhan teruk,keduanya girl,pregnt ke3 (gugur masa 3 bulan dan 4 kndungan skung 2 buln xda lngsung alahan,normal je dik

1y ago

ohh tula , ok ok tq

Setiap orang berbeza dan itu normal je 👌🏻 Saya pun takda alahan langsung semasa hamil.

1y ago

risau . sbb bln lepas CP . berharap kalini baik baik je . doakan sy ye .

Wahhh. 3week upt dh positif ye? Bestnyaa

1y ago

sy msa 4weeks dh rasa nyut2 kat breast. skrg dah 6w pon masih rasa