Hello . Saya pregnant dah 6minggu . Tapi darah keluar darah . Ada tak yang sama macam saya .

2 Balas

Ye saya mcm tu jugk.. 4 hari spotting coklat kat pantiliner, hari ke 5 darah pekat penuh kat pantiliner. Pakai pad x penuh sgt darah 1/4 mcm tu je. Saya ke hosp utk cek. Awk dh brp hari keluar darah? Hope yg baik2 je

5mo ago

saya sudah seminggu keluar drah . mula2 spotting je dlm 4 hari lepastu penuh kat pantyliner . saya dh pergi hosp untuk buat scan . doc kata kantung dalam rhim smua okay .

pergi klinik ye

5mo ago

Awk dh brp minggu?