Bila kena buka buku pink 😊 tiba2 blank.1st time after 2 year pjj.doakan saya mommies semua

Bila kena buka buku pink 😊 tiba2 blank.1st time after 2 year pjj.doakan saya mommies semuaGIF
1 Balas

buku pink bukak selepas 8minggu sebelum 12minggu. boleh pegi scan klinik swasta dulu sebelum pegi bukak buku pink. mksd nya 8w bru pegi scan dkt klinik swasta, dpt gmbr scan yg dah complete heartbeat kantung n janin, baru buat appointment buku pink.