Normalkah ?

#ingintahu normalkah keluar darah warna coklat sewaktu hamil 6 minggu .#pleasehelp #firstbaby

2 Balas

Jawapan jujur: boleh jadi normal dan boleh jadi tak. Bergantung pada berapa kerap keluar, berapa banyak, dan badan juga. Jawapan ni mungkin tk membantu tp doktor pun selalunya advice kalau ada blood spotting, warna coklat ke merah ke seeloknya refer doktor terus. Doktor je boleh nilai membahayakan kandungan ataupun perkara biasa je.

3y ago

okey terima kasih 🥺

sis mcm mana, doktor ckp apa??