Knp baby 3 bln nangis bila org luar or kluarga sndiri nk ambil pegang or bercakap dgn dia.

1 Balas

kdg bb ni die blh rasa tangan org y sllu pgg die n bau..mcm ank sy aritu dgn papa die pn kurang..bile ambik pgg je nngs.mcm dgn abg die nk sbb abg die blk sekolah je layan n sllu pgg die.start 5 bln tu dia dh memilih bile tgk muka org.tp alhamdulillah 7/8 bln ansur2 skarang dah ok die blh trime org lain

4w ago

haa.aaa.. 2,3 hari ni dgn abah dia pun dh xnak.. abh dia tegur pn dh ngis selok..huhuhu.... bila ibu sembang dgn sape2 pun dia akn ngis .. haduii huhuhuhu....