Risiko pada diri @tak?

#ingintahu hai semua. Sape ade pengalaman lepas bersalin czer baru 4 bulan bby, dh prgnnt lg. Dah merancang tp ade jgk. Bahaya tak kalau teruskan @ kne gugur kn.kadungn mungkin dlm 6 week..

25 Balas

Bnda ini serius sis.. Better pergi lh klinik tnya Dr mcm mna depa lagi pakar.

Fuhh. Ni kena tanya dktr. Tanya dkt sini risau kena kecam saja.

2y ago

Betul jugak tu confirm kena bebel dgn mommies dlm ni hehe Btw saya tak pasti ye sis sorry

doktor x marah kalau dh elak dpt jugak.. rezeki kan.. bincng elok2

kene tanya doktor je ni sis. sbb xtau tahap kesihatan sis mcm mana

jngn sis kesian anak tk bersalah sis