Sembelit Sy baru dtukarkn ubt tmbh drh kpd zincofer, Ada pengalaman tak zincofer sbbkn sembelit.

2 Balas

sy dr awl buka buku smpi last cekup smlm 24w mkn ubt tmbh drh lain, sy xtaw apa nama dia. cuma stat last month sy dsuruh mkn 2biji sb hb turun dr 13 - 11. tp yg sy perasan seminggu sblm cekup sy tu nak mbuang najis jd keras gila, payah nak keluar 😅 last² cekup hb jd 10 plak dah kbetulan jumpa pakar jd pakar terus tukar kpd zincofer. nak tny je pengalaman mom yg mkn zincofer pn najis jd keras giler tak.

bykkn minum air masak.

8mo ago

dah sehari dlm 2 botol besar centu la, cuma tula mgkn xcukup lg kot