Hi nak tanya..dalam berapa week baby gerak..nd rasa..saya baru 19 week

5 Balas

Saya masa anak first 18w dah boleh rasa mcm ada butterfly dlm perut lalu lalu gitu . Bergantung juga pada org. Setiap org lain lain 🥰

11mo ago

Yes dia rasa geli2. Kadang tu sekilas je dia lalu. Macam tgh baring rileks2 tiba2 je dia gerak. Hehe

sy da rasa masa kandungan 3bulan lebih. skrg makin menjadi2 tendangan dia. ikot atas org jgk wak, ada cepat ada lambat sikit

17 weeks sy da rasa sbb perut kurus nipis.. tgok lemak kalau badan gemuk berisi susa rasa kalau kurus awap merasa

20w ke atas. bergantung kpd individu

kita sama 19