Sya nak tnya normal ke klau keluar cecair bewrna coklat? #5weeks3days

3 Balas

Saya dah seminggu spotting , tu pun kalau saya banyak bergerak . Kalau saya duduk diam dia tak keluar pun . Dah ulang alik klinik , dr suruh balik je rest kat rumah , dr kata kalau keluar freshblood baru pergi kecemasan . Dr bagi reason proses penempelan atau threatened miscarriage . Hari hari berharap proses penempelan je . Tak sanggup nak hilang lagi 🥹 cuma tengah positivekan diri je .

1y ago

Semoga Allah permudahkan urusan awak. Saya pun pernah keguguran tahun lepas. Kalini ada rezeki mengandung, tapi ada brown spotting juga. Sedih & risau asyik overthinking. Saya pun cuba positivekan diri mcm awak

sy 2/3 kali da spotting..biasa proses penempelan .tpi klau rasa was2 refer hsptal atw msa temu jnji dgn klinik nnti bleh tnya doc

biasanya, proses penempelan atau ancaman keguguran. kena pergi check untuk kepastian.

1y ago

Smoga baik baik sjaa