Salam,sya hamil 10minggu 4hari tpi Dr scan kata hnya nampak kantong je..ada tak yg sma mcm ni?😢

3 Balas

sy pun sama mcm sis, ikut kira kandungan sy 11 week, tapi bila doc scan 8w2d. hanya ada kantung dan yolk sac sahaja tiada janin, doc suruh dnc. doc scan bawah @ atas ? kalau nak lebih elok minta scan bawah sebab lebih jelas.

sama mcm sy smlm 10w tp scan kntung je tu pon saiz 6w2d.. skrg tgh bleeding.. klau kantung xjatuh nt scan lg skali..klau kosong lg kna dnc

5mo ago

sma sis..saya pn ada bleeding jga..😢

kndungan kite same weeks, tapi sy punya scan hritu nmpak jantung je, yg lain xbrpe jelas lg.nti kena repeat scan lg 2weeks.

5mo ago

Sy masa buka buku pink 11w...scan nmpk kntung je bby xde.esok Nye kna gi epau scan mmg cmfirm kntung kosong.2 hari bleeding, hri jumaat LPs 13w kantung jatuh sndri... slmt dri dnc