Assalammualaikum mo tnya klw first mmy lah kn, baby sudh 11 minggu 5 hri tpi pert still kecil

2 Balas

11w memang kecil. xde besar pun..Sy smpai 32w pun takde nampak sgt. dah hujung2 baru la ada sikit.

1y ago

Ohhh fhammm

sy 6bulan++ bru nmpk perut tu pun nmpk benjol je tak besar sgt.. normal je wak..

1y ago

tkpe.. normal je.. klau jenis bdn kecik mcm sy, mmg perut lmbt naik.. kite ritu pun risau jg 🤭 tp ok je yg pnting ibu ngan bby dlm tu sihat² ..