Nak tanya,baby di bedung hingga usia berapa ya?

3 Balas

Sy nk 4m masih berbalut badan tp pkai sleepsack. Sbb jenis tdur mcm vampire tgn dkt dada. 😂😂 dh mngiring bru lpskn tgn. Seeloknya bg bby meniarap puas2 siang hari. Jd mlm dia x bgun utk meniarap

9mo ago

ok noted..terima kasih respon

Anak saya, tidur malam baru saya bedung, nak bagi tidur nyenyak, tapi dia jenis mmg tak meragam, kalau bedung, mmg dia tidur strt 9pm, pkl 4am dia akan bngun susu.

9mo ago

terima kasih respon...

3 bulan. baby dah boleh lepas bedung kalau dia dah pandai mengiring atau meniarap sendiri.

9mo ago

terima kasih respon