Hii ibu²,ada x besalin dkt hspital tengku ampuan rahimah?Suami blh teman dkt LR?nurse kat ward ok?

1 Balas

sy bersalin kat htar bulan 11 haritu. best. nurse semua friendly. nurse pac okay, nurse wad okay, nurse lb okay, nurse kat ot room pun okay. doctor pun okay, best. suami boleh teman kat lb, tapi suami kena buat covid rtk test dulu kat depan nurse kat pac sebelum masuk lb. better bawak test kit sendiri. wad kat htar pun semua cantik selesa, aircond. best la, bestttt. rasa nak bersalin lagi je 🤣

1y ago

semoga dipermudahkan urusan mommy 💕