Nak tanya,sebelum ke klinik kesihatan.. perlu pergi ke klinik biasa dulu ke?

3 Balas

better call kk awak dlu, kdg dorg nk gmba scan kdg dorg x guna pun gmba scan tu, cuma awak ckp awak ad bt prgncy test di untk cnfirmkan je. Nanti bila buka buku nnti dorg scan jugak nnti.

1y ago

okay..terima kasih

ikut klinik awak. better awak call dulu klinik kesihatan tempat awak. ada yang tak payah sebab nanti dia scan juga dekat kk.

1y ago

ok.terima kasih

ye. 8w ke atas boleh scan dkt klinik swasta. dah complete heartbeat bru buat appointment buku pink.

1y ago

ok..terima kasih