Haii.,ad x dalam ada pngalaman ikat pangkal rahim??sakit x??

3 Balas

anak 1st sy lahir 20weeks sbb jalan buka sendiri & dr plan untuk ikat untuk next pregnant, now tgh pregnant 12weeks tp dr kk mcm endah tak endah je. sy ni trauma yang lepas😮‍💨 kalau nak bt ikat tu kat gh atau swasta ye?

6mo ago

allah..tu dok risau tu..ad yg ckap sakit..ad yg ckap x..bila tgok proses dy tu rsa mcm ngilu plak..huhu..klau jadi ikat sy nak mnta bius penoh jaa

nak tau jgk, knp akak kena ikat ya?

6mo ago

yg pnh byk ggur byk kali,rahim lemah,pintu rahim bila nk 2trmster dy tbuka sndri ..doc akn sruh ikat bila nak msok 14w..ni apa yg doc bgtau..sy pnh ggur byk kali..pastu kalini doc ckap nk ikat..mcm seram jer..huhu

kenapa nak ikat?

6mo ago

sy sblom ni byk kli ggur..pastu kalini pregnt doc nak try ikat klau jlan buka sndri..sblom ggur sbb² lain n xdpat kesan pnca..esok barj scan pkar tgok mcm mna