Ingin tahu.

#ingintahu #firstbaby #bantusharing #pleasehelp #firstmom klau kandungan baru 10w bile scan mmg sukar ke nak nmpk baby?? Smlm doc scan, masih nmpk kantung ja..

1 Balas

Sy scan 10w di swasta, nampak baby jelas. Sis cuba pergi swasta yg ada 4d scan. Nampak jelas bentuk baby tp kecil la dlm 5cm mcm tu hehe

2y ago

tq sis.. oke.. baik.. rmai jugak kate begitu.. nnti saya pergi.. yelaa bukan apaa.. risau.. sebab semalm diorg semua buat suspen.. saya lak risau