Ingin tahu

#ingintahu boleh ke klau mngadung 15week..makan Vietnam roll..tetibe teringin sgat..sebab sekarang ni sye boleh makan ape yg sye tringin je..bab mabuk sye tak hilang lagi👉👈

Ingin tahu
11 Balas

saya makan je sis .tapi pastikan bukan raw item la meat dlm tu .salad tu semua basuh bersih2

Vietnam roll makanan sihatt.. Boleh je mknn aslkan udang or isi ketam masak je ☺️

In Sha Allah, boleh jer asalkan isi ketam / udang / ayam semua tue cukup masak 😬

saya mkn je sis , takde ikut pantang pun 😅 saya bedal je semua

bukan raw food...ok la tu berkhasiat jg...kene tambah karbo sikit

bleh ja x galakkan..ikut slre dan tekak sis tu mcm mne

boleh as long as x mentah, and masak betul.

bole je

Boleh

boleh