Spotting Coklat

Hi nak tanya, saya semalam baru balik dari check up and takde doktor cakap semua okay, tiba tiba harini ada spotting berwarna coklat. Adakah normal? Saya sekarang pregnant 17 weeks. #SeriusTanya #bantusharing

4 Balas

Klu discharge berwarna semua xnormal sis.. better pegi check.. tp sejarah sy, sy mmg bleeding sejak 7weeks .. smapi laa masuk trimester ke 2.. kdg byk penuh panties, kdg sikit je coklat.. tp mmg kene pegi check tgk keadaan bby.. skrg dah 17weeks dah kurang spotting.. Alhamdulillah.. so far baby okey.. tp better sis check doc utk confirmkan baby

nurse ckp kalau ada spotting yg berwarna mcm tu trus je ke hospital .sbb hritu sya ada spotting juga tpi sya ke klinik je .cma mmg doc dan nurse pesan kalau ada lgi discharge coklat ke merah ke walau sikit pergi je hospital .kdg3 kluar spotting tu mgkin sb awak trlampau penat

Saya dulu pernah jugak, tp kluar skejap je. check dkat klinik smua ok. Kalau kluar spotting coklat and sikit2 takpe. Maybe sbb penat . Tapi kalau tiba2 start kluar merah and banyak yg tu kena refer dgn doctor balik. bahaya

1mo ago

sehari , petang tu kluar. malam dah takda lagi. esok hari pun takda kluar apa2 dah

xnormal.. pergi hospital