Spotting berbahaya@tak?

Hai mommies, saya nak tanya spotting ni bahaya ke? Selalunya berapa lama tempoh masa spotting ni ye? Saya start spotting masa 6w2d sekarang dah 6w5d normal ke gitu? Masa 6w2d tu dah pergi ke klinik check & inform dr pasal ni & dr cakap sebab proses penempelan baby. Cuma nak tahu berapa lama tempoh masa spotting tu akan hilang ye?#ingintahu #bantusharing

4 Balas

kalau berterusan lebih baik check semula. spotting should be sekali dua sahaja

11mo ago

baik, terima kasih awak atas info