apa tanda nak melahirkan ye . sebab sebelum ni czer so tak dapat rasa macam mana turun tanda

2 Balas

-keluar darah (banyak) -ketuban pecah -terus rs contraction (macam senggugut sakit berganda tp serentak dgn sakit bahagian pinggang belakang) Salah satu dari ini. Tp yg pasti kalau tak rs contraction mcm sy tulis ni maknanya tu bkn contraction..akan makin lama makin sakit tau. Kalau boleh main hp tu kira belum sakit betul lg. 😅

macam saya dulu turun tanda air dulu....air ketuban ada leaking meleleh ke peha kul 4 ptg....kul 8 mlm da start sakit contraction ( ase sengugut teruk bhgian ari2) setiap 5 minit