apa saya perlu buat suami mahu tgglkn sy sbb sy mengndung 😌

3 Balas

Mencabar kesabaran nya baca soalan pasal suami mcmni ya allah… awak ni org yg sama dgn soalan tanya nk gugur boleh ke tak tu ke? Gugur kn suami awak je, lebih afdhal 😤 report pej agama klu islam, boleh ada sesi kaunseling. Psl hal ngandung-nk gugur-cerai ni refer yg lebih arif

maaf kalau soalan sy mngguris hti sis..suami mmg xnk anak ke cmna? sis kna kuatkn semangat jga baby elok2. blh minta bntuan ,pndapat , sokongan drp family @kawan2 jika sis rsa down. sis kna brsyukur dkurniakan zuriat sbb dluar sna rmai lg nk anak tp blm ada rezki.

Astagfirullah kenapalah dia xnak anak yg sah Dr benih dia sendiri.Seandainya dia nk tgglkn sis..biarkanlah sis jgn ditahan . Semoga Allah mengantikan yg lagi baik untuk sis. Aamiinn