ada tak yg boleh share pengalaman checkup baby dekat klinik kesihatan , tapi deliver dekat swasta?

3 Balas

Boleh je sis if xde mslh... Kalau ade mslh biasa swasta akn tolak ke kerajaan juga. Contoh mcm ade history sblum ni.. Kwn sy kes dia cuma ank sulong kne vacuum je.. Ade 1 hospital swasta besar di kl tolak sbb risau if anything happen..

Boleh je makesure nti call hospital uto booking https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group pregnant 2023, selamat datanggg ❤️

ya, Sy checkup kk dekat kl. tp bersalin swasta dekat kedah.